X
    Категорія: Новини

Відбулися загальноучилищні батьківські збори учнів І курсу

31 жовтня 2014р. у Вищому професійному училищі №13 відбулися загальноучилищні батьківські збори учнів І курсу. Розпочав збори директор училища Данилюк М. П., який привітав батьків з тим, що вони стали частиною дружнього колективу навчального закладу та висловив впевненість, що завдяки спільним зусиллям батьків й педагогів нинішня молодь стане в майбутньому висококваліфікованими робітниками, затребуваними на сучасному ринку праці та просто гідними громадянами нашої країни.

На зборах було розглянуто такі питання:
– Організація навчально-виховного процесу;
– Дотримання правил поведінки в училищі та гуртожитку;
Батьківські збори розпочалися з святкового концерту на тему « Вам, найрідніші!», який підготувала Рада учнівського самоврядування . Кожний номер концерту супроводжувався бурними оплесками. На “біс” були сприйнято виконання пісні «Не спи, моя рідна земля» у виконанні Лукаша Степана та Кіщака Олега.
На батьківські збори запрошений участковий інспектор Шкромюк Андрій Іванович, який виступив з такими питаннями:
– профілактика правопорушень;
– обов’язковість дотримання тишини в нічний час;
– санкції до порушників.
Дирекція подякувала за хорошу явку батьків, небайдужість до своїх дітей та підтримку за співпрацю у подальшому вирішенні спільних проблем.
Після концерту батьки були ознайомлені з базою училища: кабінетами, майстернями та лабораторіями, в яких учні навчаються та відпрацьовують свою професійну майстерність.

Цей пост востаннє змінено 17.02.2015 10:57

Подібні
Leave a Comment

Наш сайт використовує Cookies.